Video Quality Monitoring

Over ons

Dualz Software BV

Dualz Software is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in digitale video, linear broadcasting en het ontwerpen van de beste video kwaliteits monitoring software. Bij Dualz Software is het mogelijk om producten direct te bestellen, maar wij leveren ook maatwerk op het gebied van digitale video, digital signage software en andere toepassingen. Bij Dualz heeft u een ready to roll development team tot uw beschikking. We hebben de tools, de omgeving en uiteraard de kennis in huis om direct uw project te starten.

Bij Dualz kunt u terecht voor TurnKey projecten en complete outsourcing van uw software development.

Oprichter / eigenaar
Stefan van Zoggel

Oprichter Stefan van Zoggel, geboren 3 maart 1971, is in 1994 afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven in de richting Informatica, Computer Graphics.Stefan is software architect / engineer met uitgebreide kennis in het domein van digitale video en linear broadcasting. In het verleden heeft hij gewerkt bij detacheerder Atos Origin, en van daaruit projecten gedaan bij onder andere Oce, Philips PDSL, Philips Digital Video Systems, NXP, FEI, en meer. Daarin heeft hij zich gespecialiseerd in digitale video. In 2006 is hij gestart met Dualz, omdat hij kansen zag om SAM/SMART transport stream monitor te ontwikkelen. Later kwam daar MOSAIC multiviewer bij. Vanuit Dualz heeft hij ook projecten gedaan voor oa. Barco, Seachange (CASIS) en TP Vision. Voor de laatste 2 opdrachtgevers zijn EPG/PSI generators, DSMCC carousels en AES/RSA encryptie en decryptie toepassingen gebouwd, dit alles in het DVB domein.

Produkten

De systemen SMART/SAM en MOSAIC zijn de produkten voor video kwaliteitsmonitoring, analyze of viewing. Daarnaast heeft Dualz ook andere software ontwikkeld in het digitale video domein. Bekijk alle produkten van Dualz Software BV op deze site.

Projecten

Naast produktontwikkeling verzorgt Dualz met gekwalificeerde senior software ontwikkelaars hoogwaardige projecten op basis van software outsourcing. Dit houdt in dat Dualz software op maat maakt voor uw specifieke toepassing. We hebben al meer dan 20 jaren specifieke ervaring en werken met technologie als C++, C#, Visual Studio, Qt, Dektec DTAPI, DirectShow, Mainconcept, Medialooks, BlackMagic, Magewell, FFMPEG, en veel meer… We werken met de laatste technologie en processen en zijn gespecialiseerd in CI/CD/DevOps. Bezoek de pagina van Dualz Solutions voor outsourcing van uw software ontwikkeling

Contact

Kunnen wij u ook helpen met onze software diensten? Neem dan contact met ons op via email.

Post adres:

  • Kerkendijk 140
  • 5712 EX Someren

Kantoor adres:

  • Witvrouwenbergweg 12
  • 5711 CN Someren

Telefoon / email:

KvK nr.: 17 18 34 74       BTW nr.: NL815061110B01