Video Quality Monitoring

Multiviewer H264

Multiviewer H264

Wilt u in één oogopslag alle kanalen overzien en een volledige weergave hebben van MPEG2-, H.264- en HEVC-videodiensten? Dan is de Dualz IP Multiviewer de oplossing voor u. Het systeem beschikt over functies als round robin en penalty box waardoor het een visueel overzicht geeft van alle kanalen. Er zit geen limiet op het aantal kanalen waardoor u met één systeem alles kunt monitoren.

Nieuwste technologie

Dualz IP multiviewer is gebouwd met de nieuwste technologie, is gebaseerd op 64 bits processor technologie en maakt gebruik van beproefde en stabiele software decoders van Mainconcept. Ook ondersteunt Mosaic HW-versnelling en GPU-gebaseerde decodering.

Multiviewer H264
IP multiviewer H264 penalty box
Penalty box

Verloopt een uitzending moeizaam? Met de penalty box versleept u het kanaal eenvoudig naar een groot scherm. Vervolgens wordt de uitzending in volledige resolutiemodus getoond en kunt u actie ondernemen indien nodig.

Ga direct naar onze IP multiviewer pagina voor meer informatie over dit produkt.

Meer informatie

De videos op ons youtube kanaal geven een eerste indruk en een globaal overzicht. Onze manuals op deze site verschaffen detail informatie met betrekking tot al onze systemen SAM en MOSAIC. Direct bestellen kan via onze webshop  videotooling.nl. Voor meer informate of vragen neemt u gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte of demonstratie aan.

Post adres:

  • Kerkendijk 140
  • 5712 EX Someren

Kantoor adres:

  • Witvrouwenbergweg 12
  • 5711 CN Someren

Telefoon / email:

KvK nr.: 17 18 34 74       BTW nr.: NL81506110B01