Video Quality Monitoring

DTAPI expertise

Dualz Software BV

Dualz Software is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in software ontwikkeling met professionele Dektec kaarten. Met behulp van de DTAPI SDK hebben we meerdere oplossingen ontwikkeld, zowel in onze eigen produkten als ook op maat voor derden. Bij Dualz Software is het mogelijk om producten direct te bestellen, maar wij leveren ook maatwerk op het gebied van digitale video, digital signage software en andere toepassingen. Bij Dualz heeft u een ready to roll development team tot uw beschikking.

Wenst u een linux, windows of cross platform DTAPI oplossing, wij kunnen het voor u maken en onderhouden.

Dektec DTAPI
Oprichter / eigenaar
Stefan van Zoggel

Oprichter Stefan van Zoggel, geboren 3 maart 1971, is in 1994 afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven in de richting Informatica, Computer Graphics.

Stefan is software architect / engineer met uitgebreide kennis in het domein van digitale video en DTAPI software ontwikkeling. In het verleden heeft hij gewerkt bij detacheerder Atos Origin, en van daaruit projecten gedaan bij onder andere Oce, Philips PDSL, Philips Digital Video Systems, NXP, FEI, en meer. Daarin heeft hij zich gespecialiseerd in digitale video. In 2006 is hij gestart met Dualz, omdat hij kansen zag om SAM te ontwikkelen. Later kwam daar MOSAIC multiviewer bij. Vanuit Dualz heeft hij ook projecten gedaan voor oa. Barco, Seachange en TP Vision.

Produkten

De systemen SAM en MOSAIC zijn de produkten voor video kwaliteitsmonitoring, analyze of viewing. Daarnaast heeft Dualz ook andere software ontwikkeld in het digitale video domein. Bekijk alle produkten van Dualz Software BV op deze site of op onze webshop www.videotooling.nl.

Projecten

Naast produktontwikkeling verzorgt Dualz met gekwalificeerde senior software ontwikkelaars hoogwaardige projecten op basis van software outsourcing. Dit houdt in dat Dualz software op maat maakt voor uw specifieke toepassing. We hebben al meer dan 20 jaren specifieke ervaring en werken met technologie als C++, C#, Visual Studio, Qt, Dektec DTAPI, DirectShow, Mainconcept, Medialooks, BlackMagic, Magewell, FFMPEG, en veel meer… We werken met de laatste technologie en processen. Vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Kunnen wij u ook helpen met onze software diensten? Neem dan contact met ons op via email of bestel SAM of MOSAIC multiviewer direct via onze webshop www.videotooling.nl.

Post adres:

  • Kerkendijk 140
  • 5712 EX Someren

Kantoor adres:

  • Witvrouwenbergweg 12
  • 5711 CN Someren

Telefoon / email:

KvK nr.: 17 18 34 74       BTW nr.: NL81506110B01