Video Quality Monitoring

SAM heeft bewezen van waarde te zijn in het project voor Axon Digital Design, de wereldwijde leider in producten en oplossingen voor de broadcast netwerkinfrastructuur. Het bedrijf heeft een ongelimiteerd aantal SAM licenties afgenomen en de rechten om door te ontwikkelen op de SAM broncode. Axon heeft het product doorontwikkeld onder een nieuwe productnaam: SMART.  Hetzelfde product, in een andere kleur. Dualz behoudt de volledige intellectuele eigendomsrechten van onderliggende SAM-broncode en design. Wij zijn trots om te zien dat Axon het product succesvol exploiteert.

Voor het Amerikaanse bedrijf 4C Insights, dat zich bezighoudt met data science en marketing technologie, heeft Dualz een MOSAIC systeem geïmplementeerd. Door het systeem kunnen 600 services getoond worden op 6 LCD tv’s van 50 inch in hun UDP broadcast netwerk. ‘Verdachte’ services worden met een klik op de knop verplaatst naar de penalty box. Op de televisieschermen worden de penalty services in volledige decoderingsmodus en op groot scherm getoond. De round robin functie wordt gebruikt om meerdere pagina’s iteratief een subset van de services te tonen. De remote editor configureert de services mapping op afstand, evenals de vooraf ingestelde selectie.

M7 group is een van de eerste klanten van het SAM systeem, welke SAM in de meest uitgebreide configuratie draait over 14 probes en ACC met database en webclients. Omdat M7 group acteert in het professionele satelliet broadcast domein, en maximum service level support wenst, is het nu Axon’s SMART welke 24×7 alle M7 servies monitort. Axon heeft de uitgebreide service support voor dit systeem overgenomen.

Pionier op het gebied van draadloze en vernieuwende satelliet en communicatieoplossingen, Microspace Communication Corporation, is een reseller van SAM. Meerdere SAM-producten draaien bij hun klanten die IP of ASI streams 24/7 monitoren en de services tonen op grote schermen, met daarbij een uitgebreide multiviewer.

Post adres:

  • Kerkendijk 140
  • 5712 EX Someren

Kantoor adres:

  • Witvrouwenbergweg 12
  • 5711 CN Someren

Telefoon / email:

KvK nr.: 17 18 34 74       BTW nr.: NL815061110B01